Samenwerking met Cilento Droomhuizen

https://www.cilentodroomhuizen.nl

Betaalbare koopwoningen, bouwkavels en deskundige aankoop- en bouw begeleiding in Italië. Droomt u al lang van uw tweede huis of bouwkavel aan de Middellandse zee? Cilento Droomhuizen helpt u uw droom realiseren op basis van No cure, no pay

Cilento Droomhuizen is een kleinschalig, technisch adviesbureau voor aankoop van uw koopwoning of bouwperceel in Cilento in de regio Campania in Zuid-Italië.

Cilento Droomhuizen heeft een ruim aanbod van betaalbare koopwoningen en bouwkavels. Daarnaast begeleiden wij u gedurende het gehele aankoopproces en indien nodig, bij het bouw of verbouwproces.

Wij, Carmen & Ger Eikendal, komen al meer dan 40 jaar in Cilento in Zuid-Italië en hebben er in het jaar 2000 onze tweede droomhuis en in 2006 ons derde droomhuis laten bouwen. In de afgelopen decennia hebben wij veel expertise opgedaan en veel goede vaklieden verzameld om onze klanten van een goed service te kunnen voorzien.

Het gebied waar Cilento Droomhuizen actief is, is relatief klein, namelijk het zuidelijke deel van Nationaal park Il Cilento. Hierdoor hebben wij veel overzicht en is de controle groot.

De werkwijze van Cilento Droomhuizen is kleinschalig en wij bieden de onroerende goederen direct aan onze klanten aan, d.w.z. direct van de eigenaar.  Er zit dus geen makelaar tussen, waardoor wij de koopwoningen en de bouwkavels voordelig aan de klant kunnen aanbieden.

Ook heeft Cilento Droomhuizen geen duur kantoor en personeel waardoor wij onze commissie laag kunnen houden.

By | 2019-06-06T11:24:30+00:00 juni 6th, 2019|Partners|0 Comments