Over ons

Koudijs architecten & adviseurs is een ondernemend en innovatief bureau uit Arnhem. Wij werken aan nieuwbouw van woningen, scholen, multifunctionele gebouwen en bijzondere projecten. Een team van specialisten werkt onder leiding van architect Jeroen Koudijs aan uw bouwopgave, van schetsontwerp tot eventueel de oplevering.
Koudijs architecten & adviseurs ontwerpt vakkundig, met eerlijke materialen, functioneel, fraai, ruimtelijk, betaalbaar en duurzaam vastgoed.

Wij profileren ons als mee-denker bij het objectief beantwoorden van vragen als: ’wat is er mogelijk aan mijn woning’, ‘hoe kan ik mijn wensen verwezenlijken’,’wat betekenen de verschillende scenario’s’ of ‘welke investering brengt de keuze met zich mee’. Wij staan pal voor de klant, maken doordachte ontwerpen en denken vanuit mogelijkheden.

Werkwijze

Koudijs Architecten & Adviseurs kiest voor een open en toegankelijke manier van ontwerpen en afspraken maken. Onze ervaring is dat we zo op professionele wijze het maximale uit de samenwerking halen. Vanuit onze rol als architect garanderen we daarmee enerzijds een begrijpelijk rol van het ontwerpproces en anderzijds voor een ontwerp op maat.

Tevens verzorgen wij het tekenwerk, de vergunningsaanvragen en de bouwvoorbereiding. Zo hebben we maximaal grip op het ontwerp- en bouwproces en kunnen we  onze klanten optimaal bedienen.
Wij vinden het belangrijk dat bij de realisatie van het project wordt teruggekeken op een aangenaam proces en een voor iedereen aansprekend resultaat.

Het bureau wil een bijdrage leveren aan onze leefomgeving door mede te adviseren in energetica, energiebronnen, bewuste materiaalkeuze en duurzaam doordachte ontwerpen. De afgelopen jaren hebben we meerdere nul-op-de-meter-woningen gerealiseerd en woningen ‘verduurzaamd’.
Door gebruik te maken van de zon, natuurlijke hulpbronnen en superieure techniek realiseren we comfortabele en energiezuinige gebouwen.
We werken daarin nauw samen met Plushuis Ede en van der Kleij Ingenieurs.

Circulair bouwen heeft onze aandacht. Daarbij gaan we uit van een circulaire bouwwijze waarbij grondstoffen oneindig kunnen worden (her)gebruikt. We proberen bewuste keuzes te maken bij de herkomst van het bouwmateriaal, de afvalwaarde en de ‘losmaakbaarheid’.

Italië

Voor onze groeiende orderportefeuiile voor projecten in Italie is, samen met architect Luigi Panetta, SPAZIO Architecten opgericht. Hiermee kunnen we beter sturing geven aan ons nederlands-italiaans netwerk van bouwkundigen, aannemers, juristen, vertalers en makelaars.
SPAZIO Architecten ondersteunt haar klanten alle fasen van het, soms moeilijke, proces van zoeken, investeren, (ver)bouwen en eventueel exploiteren van woningen in Italië. Door bundeling van jarenlange kennis en ervaring bieden we een transparant proces, efficient en snel werken door korte lijnen over de grens, betrouwbare partijen in eigen taal en toch persoonlijke begeleiding met één aanspreekpunt.
Samen met onze plaatselijk contacten realiseren we projecten in heel Italie, doch recent in Piemonte, Umbria, Rome en Cilento.
Kijk voor de actuele informatie op www.spazioarchitecten.nl of maak een vrijblijvende afspraak om vrijblijvend over de mogelijkheden van het waarmaken van uw droom te praten. Voor meer informatie kijk op www.spazioarchitecten.nl

Actueel

Vergunningsaanvraag woning Apricale

De nieuwe eigenaar viel voor het prachtige zicht op de groene heuvels en het dorpje Apricale (één van de Bella

Marmerfabriek Caprino wordt woning en atelier

De werkzaamheden aan het appartement op de verdieping, herindeling en renovatie, zijn al begonnen. Maar de uiteindelijk woonruimte en foto-atelier

Villa in Ispani in voorbereiding

Op de helling in de Cilento hoog boven de zee in Zuid-Italie verrijst binnenkort een trotse, gerenoveerde villa. Volledig gemoderniseerd

Verbouwing woning Alleghe

In Alleghe in de Dolomieten is een woning volledig gerenoveerd en heringedeeld. Het betrof hier een totaal renovatie; vervanging van

Contactformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Onze gegevens

Beethovenlaan 96,  6815 BM  Arnhem
T 026-8481891
M 06-30174638
E info@koudijsarchitecten.nl

Links

– www.eenhuisinhetbuitenland.nl
– www.ontwerp-montage.nl
– www.plushuis.nu
– www.irvanderkleij.nl